Isco Alarcón
EUROPA PRESS

'Maneta' del Reial Madrid abans de rebre al Barcelona

MADRID, 18 oct. (EUROPA PRESS) -

El Reial Madrid s'ha imposat amb claredat al Llevant (0-5), al Ciutat de València, en un xoc en el qual Cristiano Ronaldo ha estat l'executor, ha anotat dos gols més i porta 15 en vuit jornades de lliga, i Isco el creador, magnífic partit del malagueny que ha dirigit els seus a la cinquena victòria consecutiva en la competició domèstica, just abans del 'clàssic' de dissabte que ve.

Va començar malament la Lliga BBVA per al Reial Madrid, dues derrotes en les tres primeres jornades, però des d'aquell instant el conjunt de Carlo Ancelotti suma cinc victòries en els seus cinc següents partits. El balanç d'aquests xocs és de 23 gols a favor i tan sols 3 en contra, a més en quatre d'ells els blancs van arribar als 5 gols --Deportivo, Elx, Athletic i Llevant--. Les xifres podrien parlar per si soles.

I és que és cert que el tècnic italià sembla haver-se acostat al seu tan anhelat equilibri, però també és veritat que les xifres no han de ser l'única vara de mesurar del conjunt madridista. El Madrid aclapara en els resultats, però no tant en el joc. Així i tot, poc a poc va dominant més fases dels partits.

Aquest dissabte contra el Llevant ha sortit llançat, amb un Cristiano en mode salvatge. El portuguès ha avisat dues vegades en a penes cinc minuts i ha posat la por al cos al conjunt de José Luis Mendilibar. Amb els del Llevant tancats en el seu camp, una jugada de Chicharito, titular pel lesionat Benzema, ha acabat en un dubtós penal de Juanfran. El '7' del Madrid no ha perdonat i ha avançat als seus.

Amb el partit de cara l'equip visitant s'ha relaxat, un clàssic entre els d'Ancelotti, i tot i que el Llevant no ha portat molt perill sí s'ha acostat a l'àrea d'Iker Casillas. Això ho ha de millorar el Madrid si no vol patir davant dels equips grans d'Europa. Si el pròxim cap de setmana li concedeixen tant al Barcelona, el normal és que els de Luis Enrique no perdonin.

Però en aquest cas s'han trobat amb un Llevant en el qual Mendilibar no acaba de trobar la tecla. El preparador basc no acaba de definir l'estil i el seu equip està molt allunyat de ser tan competitiu com el Llevant de Joaquín Caparrós o Juan Ignacio Martínez. Per a mostra els seus números a casa; 4 derrotes en 4 partits, cap gol a favor i 14 en contra. El seu lloc corre perill.

En aquesta ocasió la il·lusió li ha durat fins que James ha assistit Chicharito perquè aquest fes el que millor sap, anotar. Bon cop de cap del mexicà que ha sumat el seu tercer gol en lliga. Corria el minut 37 i el xoc quedava gairebé liquidat.

RECITAL D'ISCO I ALTRE TANT DE CRISTIANO.

Després de la represa el mig malagueny, titular per un Bale que ha descansat, ha assumit protagonisme i ha deixat detalls d'autèntic fora de sèrie. S'ha anat fent amb el control i tota la creació del seu equip ha passat per les seves botes.

D'una magnífica jugada seva iniciada en el seu camp ha nascut el tercer gol. El d'Arroyo de la Miel ha assistit, després de conduir 30 metres, a un Cristiano que ha rebut, ha tombat dos rivals i ha definit davant de Mariño. Amb aquest gol suma 15 en vuit jornades, set per a ell que s'ha perdut el xoc d'Anoeta, la qual cosa significa una progressió de més de 70 gols a final de temporada. Números estratosfèrics.

Amb el partit ja totalment trencat el Madrid s'ha dedicat a contemporitzar, donar descans al seu centre del camp, Kroos i Modric, i deixar dues joies més. Una de James després d'un passi del centrecampista alemany abans que abandonés el camp i una altra d'un Isco que ha culminat el dia amb un gran gol després d'una jugada que ha iniciat ell i que ha culminat amb un gran tret des de la frontal de l'àrea.

Així doncs, el Reial Madrid no podria començar millor la 'setmana alpina', que tindrà com a segon port el viatge a Anfield i com a final en pujada la visita del FC Barcelona al Santiago Bernabéu. El Llevant per part seva no tindrà una altra opció que remar per intentar salvar-se, però el viatge serà llarg.