Actualitzat 09/09/2015 16:55

El Brasil venç amb reivindicació de Neymar i Messi salva l'empat per a l'Argentina

BARCELONA, 9 Set. (EUROPA PRESS) -

El Brasil ha tancat amb nota la seva gira de preparació per al començament de les eliminatòries per al Mundial de Rússia 2018 després de guanyar l'amfitrió, els Estats Units (1-4), amb dos gols d'un Neymar que ha donat aire fresc a la 'canarinha' i s'ha reivindicat, ja recuperat de les galteres i les molèsties en un genoll, mentre que Leo Messi ha salvat un empat al final de l'enfrontament de l'albiceleste contra Mèxic (2-2).

Si bé el Brasil va patir més del que s'havia previst per superar Costa Rica (1-0), contra els Estats Units ha canviat totalment, s'ha rentat fet un rentat d'imatge i tot gràcies a un Neymar que, partint un altre cop des de la banqueta, ha revolucionat el partit amb els seus dos gols. El blaugrana ha entrat al partit al descans, amb 0-1 després del gol de Hulk, i ha contribuït a tancar el partit en marcar de penal, forçat per ell mateix, el 0-2, i després d'una bona jugada individual en què va ballar a l'àrea (0-4).

D'altra banda, l'Argentina ha empatat contra Mèxic (2-2) en igualar en els cinc minuts finals del partit els gols previs de Javier Hernández i Héctor Herrera. L'entrada de Sergio Agüero en el minut 75 ha donat ales a l'Argentina, ja que el 'Kun' ha cregut més que ningú en la remuntada, si bé ha estat Leo Messi qui ha posat l'empat final en una gran jugada entre tots dos.