Pau Gasol, hospitalitzat després de patir marejos davant de l'Orlando

Pau Gasol Los Angeles Lakers Boston Celtics
LOS ANGELES LAKERS

MADRID, 24 març (EUROPA PRESS) -

La representació espanyola a la NBA ha patit una nit accidentada, ja que Pau Gasol es va retirar al descans del triomf davant d'Orlando Magic (103-94) amb marejos i nàusees, mentre que José Manuel Calderón no va jugar ni un minut perquè va rebre un cop de colze que el va deixar sagnant en la derrota davant de Brooklyn Nets (104-107).

Pau Gasol portava 6 punts, 3 assistències i 2 rebots quan va arribar al descans del partit davant d'Orlando, moment en el qual el seu equip guanyava per 7 punts (55-48). En aquell moment, el pivot espanyol va patir marejos i nàusees, cosa que el va obligar a quedar-se als vestidors per precaució.

Després, els Lakers van informar que el '16' va haver de ser ingressat en un hospital per passar la nit en observació després de rebre tres litres de sèrum. Encara no s'ha pogut conèixer la seva evolució, per la qual cosa és dubtosa la seva presència al partit de dimarts davant dels New York Knicks, tal com ha explicat el tècnic Mike D'Antoni.

En un duel entre dos dels pitjors equips de l'NBA aquesta temporada, els Lakers van vèncer gràcies a Jordan Hill, que va completar el millor partit de la seva carrera amb 28 punts i 13 rebots. Nick Young, amb 26 punts, va ser l'altre líder de l'equip californià, mentre que Victor Oladipo va ser el millor visitant amb 21 punts i 10 assistències.

Menys encara li va durar el partit a Calderón, concretament 45 segons davant dels Brooklyn Nets. Després d'agafar un rebot ofensiu, el pivot visitant Mason Plumlee es va regirar a la 'pintura' i va deixar anar un fort cop de colze involuntari al base extremeny, que va quedar commocionat i amb el nas sagnant.

Calderón es va retirar i ja no va tornar a trepitjar el parquet de l'American Airlines Center, on la derrota del seu equip posa en perill l'últim lloc de 'play-off' de la Conferència Oest davant de l'atenció de Phoenix Suns.

Finalment, Ricky Rubio sí que va poder disputar un partit sense sobresalts i destacar amb 19 punts i 9 assistències, tot i que no va poder impedir que els Suns es fessin amb el Target Center (120-127) en un festival de bàsquet ofensiu per part dels dos equips.

Kevin Love va tornar a ser el millor fregant un espectacular 'triple-doble' amb 36 punts, 14 rebots i 9 assistències d'uns Wolves amb la sensible baixa del lesionat Nikola Pekovic. Els Suns, que van arribar a estar perdent per 22 punts a la primera part, van remuntar de la mà de Markieff Morris (25 punts) davant d'un equip local que va caure en el quart final després d'haver anotat 103 punts entre els tres primers.