Actualitzat 19/03/2015 17:20

Mirotic es consolida com el far dels Bulls

Nikola Mirotic A

MADRID, 19 Mar. (EUROPA PRESS) -

La parella espanyola dels Chicago Bulls ha tornat a brillar a la victòria a casa davant els Indiana Pacers (103-86), ja que Nikola Mirotic s'ha erigit com el màxim anotador del duel (25 punts) i Pau Gasol s'ha apuntat un nou 'doble-doble' (19 punts, 12 rebots), mentre que Ricky Rubio ha tornat a l'acció amb una derrota a Toronto (105-100).

Partint des de la banqueta, Mirotic ha jugat 30 minuts en els quals ha sumat 8/15 en tirs de camp i 9 rebots, agafant la responsabilitat en els moments decisius per alleugeriment d'uns Bulls que segueixen molt minvats per les lesions.

"El meu rol? No ho sé. No m'importa si jugo deu minuts. Quan estic a la pista intento defensar i atacar bé, intentant ajudar l'equip", ha manifestat l'hispano-montenegrí, que ha anotat 20 dels seus punts en una gran segona part.

"És genial veure els jugadors joves demostrant el seu talent i ajudant-nos a guanyar", ha assegurat Pau Gasol, qui juntament amb Joakim Noah (14 rebots) ha format una parella interior molt superior a la formada pels visitants Roy Hibbert i David West.

Després de dues derrotes consecutives, els Bulls han retornat al camí de la victòria per mantenir el quart lloc de la Conferència Est davant la persecució dels Washington Wizards. Aquest divendres, rebran els Toronto Raptors amb la possibilitat d'igualar el registre del seu rival i empatar al tercer lloc.

Per la seva banda, Ricky Rubio no ha pogut brillar en el seu retorn després de dos partits absent i ha aportat 2 punts, 8 rebots, 2 assistències i 2 robatoris que no han impedit la derrota dels Minnesota Timberwolves. De la mà de DeMar DeRozan (21 punts) i Jonas Valanciunas (15 punts i 15 rebots), els Raptors han guanyat un treballat triomf a l'Air Canada Centre.