Actualitzat 31/03/2015 16:47

Memphis recupera el segon lloc de l'Oest amb un Marc Gasol frustrat

Marc Gasol en el Memphis Grizzlies - Sacramento Kings

MADRID, 31 Mar. (EUROPA PRESS) -

El pivot espanyol dels Memphis Grizzlies, Marc Gasol, ha contribuït a la victòria del seu equip amb 8 punts i 11 rebots davant els Sacramento Kings (97-83), de manera que posen punt i final a una ratxa de tres partits consecutius perduts, i recuperen la segona posició de la Conferència Oest, ja que els Houston Rockets han caigut davant els Toronto Raptors (99-96).

La tendència negativa de derrotes davant els Cleveland Cavaliers, els Golden State Warriors i els San Antonio Spurs s'ha interromput amb una còmoda victòria davant els Sacramento, en un partit en el qual els Grizzlies han aprofitat l'absència per descans de DeMarcus Cousins a la pintura per encarrilar el triomf abans del descans.

Tot i això, i malgrat l'absència de l'estrella dels Kings, Marc no ha tingut el seu millor dia amb vista al cèrcol, sumant un 4 d'11 en tirs de camp amb un total de 8 punts, i cap tir lliure anotat. Tot i la seva bona feina en el rebot, amb 11 captures, el jugador de Sant Boi ha començat el partit visiblement frustrat.

No s'havien disputat encara cinc minuts de partit quan Gasol protagonitzava l'anècdota del partit, trencant la seva samarreta per desfogar-se després d'haver fallat un llançament a cistella. D'aquesta manera, el pivot mostrava la seva autoexigència amb vista a uns 'play-offs' en els quals els Memphis té aspiracions.

Marc, que ha vist reduïts els seus minuts a pista a 27, pensant en els 'play-offs', ha cedit el protagonisme a Mike Conley, amb 18 punts, Jeff Green, que n'ha anotat 16, i Zach Randolph, que ha sumat 15 punts i 7 rebots. D'altra banda, als Sacramento ha destacat, amb 24 punts, un Rudy Gay que ha tornat al FedEx Fòrum.

La franquícia de Tennessee encara ja la seva recta final de set partits abans d'arribar als 'play-offs' amb la sensació que no especularan amb vista a la primera ronda. En aquesta alternança amb els Houston en la segona plaça, que els havia estat arrabassada, els San Antonio Spurs i els Dallas Mavericks serien els seus rivals més probables.