Actualitzat 12/01/2015 16:08

Marc Gasol rescata Memphis en la segona pròrroga davant dels Suns

Marc Gasol en el Memphis Grizzlies - Phoenix Suns

MADRID, 12 Ene. (EUROPA PRESS)

El pivot espanyol Marc Gasol ha portat a Memphis Grizzlies a un emocionant victòria davant de Phoenix Suns (122-110) conquistada després de dues pròrrogues, a l'anotar set punts consecutius en el segon temps extra que van permetre al seu equip desenganxar-se definitivament al marcador.

Gasol no havia completat un bon partit en atac fins a arribar a la segona pròrroga, que va encarar amb 2/10 en llançaments de camp, però no li va preocupar agafar la responsabilitat de Memphis i encarrilar la victòria. "L'única diferència és que la pilota va entrar", ha explicat l'internacional espanyol sobre el que ha passat en aquests minuts decisius.

"Marc ha estat enorme. Al principi del partit semblava que li faltava agressivitat i en el final ha canviat el xip. Volia la pilota", l'ha alabat el seu company Mike Conley, autor de 25 punts en uns Grizzlies subjectats durant la major part de la nit per Zach Randolph (27 punts, 17 rebots).

Tant l'equip local com els Suns van disposar d'oportunitats de guanyar abans d'arribar al segon temps extra, però el triomf es va quedar al FedEx Fòrum malgrat els punts d'Isiah Thomas (20) i Markieff Morris (17) en el bàndol visitant.

Després de sumar la seva sisena victòria consecutiva en els seus duels davant de Phoenix Suns, Memphis ocupa el quart lloc de la Conferència Oest empatat a 26 victòries amb Houston Rockets i Dallas Mavericks. Dimecres que ve, els Grizzlies es mesuraran amb uns Cleveland Cavaliers en hores baixes que encadenen cinc derrotes.