Actualitzat 05/02/2014 11:36

Els Minnesota s'aprofiten d'uns Lakers sense Gasol

Ricky Rubio y Steve Nash en Los Angeles Lakers - Minnesota Timberwolves

MADRID, 5 Feb. (EUROPA PRESS) -

El base espanyol Ricky Rubio va col·laborar amb 13 assistències al triomf dels Minnesota Timberwolves (109-99) davant d'uns Los Angeles Lakers minvats per la baixa de Pau Gasol.

Els Lakers segueixen prolongant el seu ensorrament amb la setena derrota consecutiva.

L'equip californià ja empata a l'últim lloc de la Conferència Oest amb Utah Jazz i Sacramento Kings, als quals iguala en balanç de victòries i derrotes (16-32). La tornada a l'equip de Steve Nash i Steve Blake no va servir per evitar la nova ensopegada d'un equip sense Gasol ni Kobe Bryant, els seus dos puntals en els èxits no tan llunyans de l'equip.

Els Timberwolves van atropellar la defensa visitant en un primer quart imparable amb 38 punts. Ricky Rubio va liderar aquesta gran arrencada repartint 8 assistències i Kevin Martin va apallissar des del perímetre amb 3 triples i 14 punts. Els Minnesota van allargar el seu avantatge fins a 25 punts en el segon quart i, tot i que els Lakers s'hi van acostar després del descans, mai van arribar a inquietar el triomf local.

A més, l'equip entrenat per Mike D'Antoni, molt castigat per les lesions tota la temporada, va patir un nou contratemps amb Jodie Meeks, que es va torçar el turmell en el segon minut de partit i ja no va poder tornar a la pista, deixant a Nick Young (24 punts) com a únic baluard ofensiu. En els 'Wolves', Martin va acabar amb 32 punts combinant-se amb una altra gran actuació de Kevin Love (31 punts, 17 rebots).