Actualitzat 26/03/2015 17:24

Els Bulls prenen Toronto després d'un espectacular últim quart

Pau Gasol Chicago Bulls Minnesota Timberwolves

MADRID, 26 Mar. (EUROPA PRESS) -

Els Chicago Bulls de Pau Gasol i Nikola Mirotic s'han recolzat en un espectacular últim quart per emportar-se una important victòria a Toronto (103-116) davant un rival directe pel tercer lloc de la Conferència Est, mentre que Marc Gasol i els seus Memphis Grizzlies han caigut amb duresa a casa davant els Cleveland Cavaliers (89-111).

Gasol (18 punts, 4 rebots, 3 assistències i 2 taps) i Mirotic (15 punts, 2 rebots, 2 assistències i 1 robatori) han tornat a brillar en un duel clau per prendre avantatge a la conferència Est, davant uns Raptors que han portat la iniciativa durant els tres primers quarts de la mà de Greivis Vasquez (22 punts) i DeMar DeRozan (20 punts).

Tot i això, els Bulls han explotat en un últim parcial arrasador en què han arribat a un 75% d'encert en el llançament per procurar-se un parcial de 21-39. Amb Jimmy Butler com a màxim anotador (23), també ha destacat l'aportació de Tony Snell, que ha sumat 17 punts en 17 minuts.

Amb aquesta important victòria a l'Air Canada Centre, Chicago posa una distància de dos partits i mig sobre els Raptors en la baralla pel tercer lloc de l'Est i segueix somiant amb el segon, tot i que els Cavaliers segueixen tres victòries per sobre després del seu contundent triomf davant els Memphis.

Els Grizzlies, que acumulaven un registre a casa de 27-7 durant aquesta temporada, han encaixat una derrota inapel·lable tot i al bon partit de Marc Gasol (18 punts) i ja senten l'alè dels Houston Rockets, situats a un partit i mig del segon lloc de l'Oest.

Els Cleveland, que han guanyat vuit dels seus últims nou partits, han silenciat el FedExForum en el tercer quart, quan han arribat a dominar per 29 punts convertint l'últim parcial en un tràmit. El trio format per Kyrie Irving (24 punts), Kevin Love (22) i Lebron James (20) ha estat massa per un equip local superat en tots els aspectes i que només ha tingut el pivot espanyol en el seu nivell habitual.