Actualitzat 11/08/2014 11:14

Espanya s'emporta el bronze de l'Europeu Sub-16 femení de bàsquet

España se lleva el bronce del Europeo Sub-16 femenino

MADRID, 11 Ago. (EUROPA PRESS)

La selecció espanyola Sub-16 de bàsquet femení ha conquistat la medalla de bronze de l'Europeu que s'ha disputat a Debrecen (Hongria) després d'imposar-se aquest diumenge (61-49) a França, gràcies a la brillant actuació d'Iris Juny, autora de 20 punts.

El duel va començar molt igualat (13-13), amb un primer parcial en què els dos equips van demostrar les ganes d'anar-se'n amb un metall. Tot i això, en el segon quart Espanya es va enlairar i va trencar el partit en el seu favor (39-22). En el tercer quart, França va intentar reaccionar però les d'Andreu Bou van mantenir certa distància al marcador.

Controlant la trobada en els últims 10 minuts, Espanya va conquistar el bronze. Un triomf davant de les franceses, poc efectives, basat a l'encert en la pintura. Paula Ginzo va acabar amb 12 punts, segona màxima anotadora en les espanyoles.