Publicat 07/12/2014 14:17

Bacca s'aferma en llocs 'Champions' i tomba un desencertat Rayo

MADRID, 7 des. (EUROPA PRESS) -

El Sevilla ha afermat el seu lloc de Lliga de Campions després d'imposar-se (0-1) aquest diumenge al Rayo Vallecano a domicili, en la trobada corresponent a la catorzena jornada de la Lliga BBVA, amb un solitari gol del colombià Carlos Bacca després d'aprofitar-se d'una indecisió entre el porter Cristian Álvarez i el defensor Amaya.

L'equip sevillista ha aconseguit la seva novena victòria a la Lliga, segona consecutiva, després de derrotar amb molt patiment un Rayo que ha atacat en tromba a la segona meitat però no ha sabut aprofitar les ocasions per rescatar un merescut empat.

El partit s'ha decidit a la primera part. Un altre cop, un greu error defensiu penalitza el Rayo. Un passi en llarg de Pareja, que Amaya no ha rebutjat i al qual el porter Cristian Álvarez tampoc no ha arribat, ha estat aprofitat amb intel·ligència per Bacca -que suma el desè gol en Lliga aquesta temporada- per ficar el cap i, a porta buida, avançar el Sevilla en el minut 8.

Després del descans, el Rayo ha anat a la recerca de la igualada però el desencert de Manucho i Leo Baptista en la rematada ha evitat que els de Jémez sumessin algun punt. Per part seva, els sevillans han patit en excés per no tancar el partit tot i les clares ocasions de les quals han gaudit.

Amb aquest triomf, els d'Emery es queden quarts, en llocs de Lliga de Campions, amb 29 punts. Per part seva, el Rayo se situa a la meitat de la taula amb set punts d'avantatge respecte al descens.