Publicat 25/6/2019 17:47:25 +02:00CET

El SIL 2019 augmenta un 10% el nombre d'empreses participants

El SIL 2019 augmenta un 10% el nombre d'empreses participants
SIL - Archivo

BARCELONA, 25 juny (EUROPA PRESS) -

El SIL, la fira de logística, transport, intralogística i supply chain, ha augmentat un 10% el nombre d'empreses participants en l'edició que començarà aquest dimecres en el recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

El saló se celebrarà conjuntament amb l'eDelivery Barcelona Expo & Congress, i tots dos esdeveniments sumaran 710 empreses participants, un 40% d'elles internacionals, procedents de 43 països, segons el Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB).

A més, es presentaran prop de 200 novetats d'empreses expositores en exclusiva mundial, així com la proposta de 12 startups amb ofertes disruptivas que "revolucionaran" la cadena de subministrament.

El president del SIL, Pere Navarro, ha indicat que el saló tindrà un "considerable impacte econòmic" sobre la ciutat, perquè crearà relacions que generaran noves inversions.

A l'acte inaugural assistirà el ministre de Foment, José Luis Ábalos, així com la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, la consellera d'Economia, Indústria i Ocupació d'Aragó, Marta Gastón, i el president del SIL, Pere Navarro, entre d'altres.