Lleida.net registra en el segon trimestre del 2019 un marge brut d'1,68 milions

Publicat 22/7/2019 10:56:38CET
Logotip de Lleida.net
LLEIDA.NET - Archivo

LLEIDA, 22 jul. (EUROPA PRESS) -

La companyia de serveis tecnològics Lleida.net va registrar durant el segon trimestre del 2019 un marge brut d'1,68 milions d'euros, un 15% més que durant el mateix període de l'any anterior.

L'Ebitda durant aquest trimestre va ser de 535.000 euros, de manera que Lleida.net acumula ja 12 trimestres amb un Ebitda positiu, ha informat la companyia aquest dilluns en un comunicat.

Durant el període, les vendes van créixer un 3% i van augmentar a 3,22 milions d'euros que, sumats als 3,13 milions que Lleida.net va vendre durant el primer trimestre, representen una facturació semestral per sobre dels sis milions d'euros.

El nombre de circuits de contractació va continuar augmentant i les vendes han observat un increment del 24%, fins als 993.000 euros, segons la companyia que precisa que la inversió en talent ha estat un dels factors crítics en aquesta evolució positiva de les vendes.

En l'últim any, la companyia ha apostat per un increment significatiu de les contractacions en els departaments comercials per a Llatinoamèrica (Colòmbia, el Perú i Mèxic) i la Unió Europea, així com els departaments tècnic i de gestió de projectes, la qual cosa ha tingut un efecte positiu.

"La nostra plantilla s'ha incrementat en els darrers 12 mesos en un 28%, i ja som 83 persones que preseten serveis de confiança a clients de tres continents", explica el conseller delegat i fundador de Lleida.net, Sisco Sapena.

La inversió en R+D+I va augmentar en un 63% pel que fa al segon trimestre del 2018 i continua sent un factor diferencial per a la companyia.

Durant el 2019, l'empresa té la intenció d'activar prop d'un milió d'euros en R+D+I, especialment en el desenvolupament de producte, millora de funcionalitats i en la prestació de servei.

El deute financer net es va reduir per sobre del mig milió d'euros (un 25% del total) i se situa en 1,48 milions d'euros, assegura l'empresa que s'ha centrat en la reducció del deute a curt termini.

EMPRESA COTITZADA A MADRID I PARÍS

Lleida.net es va convertir en la primera companyia espanyola a cotitzar de manera dual en el Mercat Alternatiu Borsari (MAB) i en l'Euronext Growth.

Les accions de la companyia capitalitzen 17,17 milions d'euros a París; al tancament del mercat, divendres passat, les accions en l'Euronext Growth es venien a 1,07 euros per acció, i en el MAB a 0,89 euros per títol.

L'empresa compta amb 105 patents a nivell mundial sobre mètodes de certificació. En l'actualitat, uns 70 països reconeixen la validesa legal dels seus mètodes electrònics com a via per certificar les notificacions legals en processos de contractació, entre ells Estats Units, Unió Europa, Xina, Japó, Colòmbia, Austràlia, Nova Zelanda, Israel, Sud-àfrica i el Consell de Cooperació del Golf --que conjumina Bahrain, Kuwait, Oman, Qatar, Aràbia Saudita i Unió dels Emirats Àrabs--.