La immobiliària ARC Homes preveu entrar en beneficis el 2019

Publicat 6/12/2017 12:16:08CET

   Els seus projectes sumen un valor de venda de més de 55 milions

   BARCELONA, 6 Des. (EUROPA PRESS) -

   La immobiliària ARC Homes, especialitzada en la promoció d'habitatges, preveu entrar en beneficis el 2019, una vegada comercialitzi íntegrament els quatre projectes residencials que té a Barcelona i que sumen un valor de venda superior als 55 milions d'euros.

   En una entrevista d'Europa Press, Lane Auten, soci fundador d'ARC Properties, l'empresa matriu dels projectes ARC Homes, ha explicat que la companyia ja ha lliurat la primera de les promocions, Marlet 1, un edifici del segle XIX situat al barri Gòtic de Barcelona i que després de la seva rehabilitació s'ha convertit en nou apartaments de luxe.

   En el número 49 del carrer Ausiàs March, ARC Homes ha rehabilitat un altre edifici on s'han construït 12 apartaments de luxe, un projecte que preveu treure a la venda durant la primavera del 2018, i a l'edifici situat en el número 109 de Rambla Catalunya, on es vol rehabilitar un edifici per construir 15 apartaments de luxe, es començaran les obres també a la primavera.

   La immobiliària va adquirir fa poc més d'un mes 4.800 metres quadrats de sostre edificable per la promoció de 47 habitatges exclusius a Cornellà de Llobregat (Barcelona), un projecte denominat Jardins de Can Mercader que iniciarà la seva construcció en el primer trimestre del 2018 amb la previsió de lliurar els habitatges en el quart trimestre del 2019.

   Amb Jardins de Can Mercader, ARC Homes, que fins ara s'havia centrat en projectes de luxe i tots a la ciutat de Barcelona, vol oferir habitatges d'alta gamma, d'entre 69 i 126 metres quadrats, a preus assequibles, situats entre els 260.000 i els 450.000 euros.

   "Fins ara, ens dirigíem un client de poder adquisitiu alt i a inversors internacionals que volien tenir a Barcelona una segona residència o invertir en un actiu, però aquestes promocions aniran dirigides el client local en cerca d'una primera residència amb preus assequibles però de qualitats altes", ha afirmat Auten.

50 MILIONS D'INVERSIÓ

   Per això, la companyia, fundada a Barcelona el 2014, preveu invertir 50 milions en els propers dos o tres anys en la construcció d'habitatge nou en diferents municipis de la comarca barcelonina del Baix Llobregat, i Jardins de Can Mercader serà el primer projecte d'aquest fons.

   Auten ha explicat que ARC Homes està en procés de cerca i compra de sòl en poblacions del Baix Llobregat i d'altres municipis, com Sabadell, Sant Cugat i Sitges (Barcelona): "Ens encanten aquestes poblacions per la seva densitat i perquè hi fa falta obra nova".

   A mitjà i llarg termini, la immobiliària també està analitzant el mercat immobiliari de Girona: "Som oportunistes. Comprem, rehabilitem i venem. A Girona hi ha menys competència i creiem que podem trobar un preu més baix que a Barcelona".

L'actualitat més visitada a Aldia.cat

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2018 Europa Press. Està expressament prohibida la redistribució i la redifusió de tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense previ i exprés consentiment.