Actualitzat 22/10/2015 17:09

Home Meal (Nostrum) triplica la seva capacitat de producció després d'invertir 6 milions

BARCELONA, 14 set. (EUROPA PRESS) -

L'empresa Home Meal, propietària de la cadena de botigues de menjar per portar Nostrum, ha inaugurat aquest dilluns l'ampliació de les seves cuines a Sant Vicenç de Castellet (Barcelona), que han triplicat la seva capacitat de producció després d'una inversió de més de sis milions d'euros.

Segons ha informat la companyia en un comunicat, des d'aquestes cuines proveeix els 130 establiments que té a Espanya i sud de França, i amb aquesta actuació podrà seguir creixent "pròximament" en territori francès, en tenir una capacitat d'envasament de fins a 120.000 plats diaris.

Les obres han inclòs la construcció d'un nou edifici de serveis, una cuina experimental per crear nous productes, un augment del 40% de la capacitat de la gelateria, i la multiplicació per 10 de la capacitat de les seccions de pasta i fregits, entre d'altres.

Home Meal també ha millorat la seva eficiència energètica i preveu mantenir la seva aposta pels productes naturals i de qualitat amb sabors tradicionals.

La inauguració ha comptat amb l'assistència del conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat, Felip Puig; l'alcalde de Sant Vicenç de Castellet, Joan Torres, i el president i conseller delegat d'Home Meal, Quirze Salomó.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés