La Generalitat constitueix el Consell Català de l'Alimentació

Constitució del Consell Català de l'Alimentació
EUROPA PRESS
Publicat 13/09/2017 15:19:15CET

BARCELONA, 13 Set. (EUROPA PRESS) -

La Generalitat ha constituït el Consell Català de l'Alimentació, adscrit a la Conselleria d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, com a òrgan de participació, assessorament, consulta i proposta.

L'espai està format per tots els agents de la cadena alimentària i posarà les bases d'una nova política basada en la producció local d'aliments i la gestió sostenible del mitjà, ha informat la Generalitat en un comunicat aquest dimecres.

La Consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, ha dit que el Consell és un instrument per impulsar la producció local d'aliments i la gestió sostenible del mitjà que contribueixi a la "cohesió socioeconòmica del territori i a la sobirania alimentosa de Catalunya".

Actuarà per fomentar la qualitat i seguretat dels aliments, promocionar productes alimentaris catalans, afavorir l'equilibri i promocionar la dieta mediterrània.

L'òrgan s'estructurarà en la Comissió de la Cadena Agroalimentària, la Comissió de Competitivitat i Internacionalització Alimentària, la de Gastronomia i Territori, i la de Malbaratament i Sostenibilitat.

L'actualitat més visitada a Aldia.cat

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2017 Europa Press. Està expressament prohibida la redistribució i la redifusió de tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense previ i exprés consentiment.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar la seva navegació i oferir-li un servei més personalitzat i publicitat d’acord amb els seus interessos. Continuar navegant implica l’acceptació de la nostra política de cookies -
Uso de cookies