BARCELONA, 13 març (EUROPA PRESS) -
La presentació de les jornades tècniques del 'Barcelona Beer Festival 2015' ha comptat amb un centenar d'assistents, segons ha informat la Conselleria d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM).
Durant l'acte, que ha presidit el director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries de la DAAM, Domènec Vila, s'ha parlat del concepte d'artesania alimentària com a "sistema de protecció de les persones que tenen una certa capacitat de produir aliments artesanals".
Segons Vila, l'objectiu "és aconseguir el reconeixement oficial de l'elaboració de la cervesa artesanal per poder utilitzar el concepte".
També s'han tractat temes com la comercialització en grans superfícies i l'evolució dels sectors cervesers artesans internacionals.
L'acte s'emmarca dins el festival de cervesa artesana, que es comença a consolidar com un dels més importants al sud d'Europa, i amb l'objectiu de promoure la cultura de la cervesa artesana i de qualitat, donar a conèixer la tasca dels seus productors i potenciar la cervesa com a producte gastronòmic.