Arrom incorpora el congelat de tonyina en el vaixell amb mètode japonès

Josep Mengis Arrom, responsable de l'empresa Arrom
ARROM
Publicat 13/3/2018 18:08:58CET

BARCELONA, 13 Març (EUROPA PRESS) -

L'empresa catalana Arrom, especialitzada en venda i distribució internacional de tonyina, ha començat a congelar en origen aquest peix amb un mètode japonès que el manté a -70 graus ja en el vaixell, i després a -60 en cambres que el conserven en qualitat òptima dos anys.

Arrom fonamentalment importa, exporta, ven i distribueix peix a majoristes: distribueix 4 tones diàries de tonyina a Espanya, França i Itàlia; 30 de salmó setmanals a Espanya, i factura 20 milions d'euros anuals, ha explicat aquest dimarts en una trobada amb la premsa el seu responsable, Josep Mengis Arrom, de la quarta generació de peixaters.

S'han especialitzat a distribuir i vendre el bluefin --tonyina vermella--, el yellowfin i el big eye, i la seva nova divisió Super Frozen ha sorgit per oferir als cuiners la tonyina durant tot l'any.

Josep Mengis Arrom ha assegurat que la tècnica Super Frozen -60 graus ofereix "totes les garanties sanitàries" contra tots els paràsits, i pretén mantenir el nivell de qualitat de les peces com quan es van sacrificar.

L'empresa també té dues caselles a Mercabarna i una nau de distribució a Viladecans (Barcelona), a més de vendre al detall amb un lloc al mercat barceloní de Santa Caterina.

Comes Arrom vol aconseguir una nova nau en els propers mesos per desenvolupar la nova divisió Super Frozen per a la tonyina, i paral·lelament pretén elaborar productes propis derivats de la tonyina.

L'actualitat més visitada a Aldia.cat

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2018 Europa Press. Està expressament prohibida la redistribució i la redifusió de tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense previ i exprés consentiment.