Actualizado 22/07/2015 15:43

La UB i la UPC inauguren un laboratori que permet la impressió 3D d'aliments

Santa Coloma de Gramenet (ACN).-

La Universitat de Barcelona (UB), la Politècnica de Catalunya (UPC) i la Fundació CIM han inaugurat aquest dimecres el Laboratori de Demostracions Tecnològiques i Recerca Culinària, que treballa en la impressió 3D dels aliments. El nou equipament està situat al Campus de l'Alimentació de Torribera, a Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès), i ha començat a treballar en el camp del disseny d'estructures 3D amb xocolata. El director de la Fundació CIM-UPC, Felip Fenollosa, ha destacat que el que es busca és "donar un valor afegit a la presentació dels aliments" i establir una via d'investigació que pot interessar tant a les empreses com al món de la restauració per obrir noves possibilitats.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés