Actualizado 10/05/2015 21:01

Tremp acull el tast dels primers vins envellits al pantà de Sant Antoni

Agencia Catalana de Noticias
ACN

S'ha fet en el marc de la Fira de Primavera de la capital del Pallars Jussà

Tremp (ACN).-

Una seixantena de persones ha participat aquest diumenge al tast dels primers vins envellits al pantà de Sant Antoni que s'ha fet a l'espai cultural La Lira de Tremp, en el marc de la Fira de Primavera de la localitat. Els vins han estat set mesos submergits a l'aigua de l'embassament i s'han comparat amb d'altres envellits en bodega. Els experts han notat diferències derivades de la baixa temperatura en què han estat les ampolles submergides però remarquen que cal seguir valorant-ne l'evolució fins i tot amb mètodes científics. La segona gàbia que conté els mateixos nou vins, romandrà al fons del pantà fins al pròxim mes d'abril (18 mesos d'envelliment en total).Al tast hi han participat diversos experts i restauradors, entre els quals destaca el president de la DO Costers de Segre, Xavier Farré, el president de la Ruta del Vi de Lleida, Tomàs Cusiné, i els sommeliers Toni Lara i Jaume Gaspà.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés