Actualizado 15/12/2014 13:59

Santa Coloma de Gramenet acull el primer grau universitari que posa el coneixement científic al servei de la gastronomia

Agencia Catalana de Noticias
ACN

Un total de 62 alumnes de la UB cursen els nous estudis al Campus de l'Alimentació de Torribera

Santa Coloma de Gramenet (ACN).-

El Campus de l'Alimentació de Torribera, a Santa Coloma de Gramenet, acull aquest curs el primer i únic grau interuniversitari de Ciències Culinàries i Gastronòmiques que s'imparteix a l'estat espanyol. Els 62 alumnes de la primera promoció adquiriran coneixements des d'una vessant científica dels aliments que després manipulen a nivell culinari. "Anem més enllà per entendre què passa quan cuinem i això ens dóna un ventall més ampli de possibilitats als fogons", explica Marc Nosas, un dels alumnes. Marc Prat, un altre dels joves aspirants a xef, destaca la importància de conèixer com es transforma un aliment en funció de les coccions que s'apliquen i no quedar-se només en aprendre uns processos.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés