Publicado 16/10/2015 12:48

El pa artesà fet amb 'És farina de Girona' vol fer el salt als restaurants

Els pagesos preveuen cultivar un 15% d'hectàrees de blat més per atendre l'augment de la demanda a Barcelona

El pa artesà fet amb 'És farina de Girona' vol fer el salt a l'hostaleria. La marca, que aixopluga un producte de quilòmetre zero elaborat seguint criteris mediambientals, ja s'ha consolidat a les fleques de la demarcació i ara volen fer un pas més arribant a bars i restaurants. El gremi de flequers artesans de les comarques gironines preveu que la collita d'aquest any es tradueixi en 893 tones de farina, de les quals 127 seran per al seu producte estrella, el Pa de la Tramuntana. El president dels flequers, Robert Figueras, ha explicat que incrementa la demanda de farina a Barcelona i rodalies. Per això, els pagesos preveuen cultivar fins a un 15% d'hectàrees de blat més per a la propera collita.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés