Actualizado 14/09/2015 16:38

Nostrum inaugura unes noves instal·lacions que permeten multiplicar per tres la producció i obrir camí al mercat europeu

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha visitat l'ampliació que ha tingut una inversió de més de 6 MEUR

Sant Vicenç de Castellet (ACN).-

L'empresa Home Meal, propietària de la cadena de plats preparats Nostrum, ha inaugurat aquest dilluns l'ampliació de les instal·lacions de Sant Vicenç de Castellet (Bages). Aquesta actuació, que ha tingut una inversió de més de 6 MEUR, permetrà triplicar la producció actual i arribar a les 150.000 racions diàries. L'objectiu, tal com ha explicat el president de Home Meal, Quirze Salomó, és convertir-se en "el referent europeu" del menjar casolà per emportar en un termini de quatre anys. El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha visitat les instal·lacions de la companyia que properament obrirà establiments a França i que ja té la mirada posada a països com Alemanya, Suïssa o Bèlgica.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés