Publicado 12/03/2015 18:58

Natursoy inverteix 1,5 MEUR a la planta de Castellterçol

Castellterçol (ACN).-

L'empresa Natursoy de Castellterçol (Vallès Oriental) ha invertit 1,5 milions d'euros "en maquinària i en reestructurar els fluxos de producció per augmentar la productivitat i superar els 90 llocs de treball actuals". La planta, que es dedica a la producció de proteïna vegetal, té previst especialitzar-se el 2016 en la producció de "seitan", un producte vegetal alternatiu a la carn que està fet a partir del gluten del blat. "Més a llarg plaç" està previst que la fàbrica s'especialitzi també en plats precuinats. La planta de Natursoy, que forma part del grup Nutrition & Santé, compta amb 6.000 metres quadrats entre fàbrica i magatzem.La inauguració de la reestructuració ha comptat amb el president mundial de Nutrition & Santé, Didier Suberbielle, qui ha posat de relleu l'aposta del seu grup per mantenir i impulsar la inversió i la presència a Catalunya. També hi ha estat present el conseller d'Agricultura, Josep Maria Pelegrí, qui ha recordat que "Catalunya continua liderant la indústria agroalimentària ecològica a l'Estat". En aquest sentit ha explicat que Catalunya compta amb el 27,5% d'elaboradors, el 37,5% d'importadors, el 32,7% d'exportadors i el 30,3% de comercialitzadors del sector ecològic a tot l'Estat.

Natursoy és un dels principals distribuïdors de productes ecològics a l'Estat. A tall d'exemple, és pionera en la creació de la primera hamburguesa vegetal. Els productes Natursoy es poden trobar en botigues d'alimentació ecològica, supermercats ecològics o botigues de dietètica entre d'altres.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés