Publicado 23/06/2015 11:27

El millor xef jove de la península ibèrica lluitarà a Milà en busca del primer lloc a nivell mundial

Es tracta de l'igualadí de 27 anys David Andrés, cap de cuina del restaurant Abac de Barcelona

Igualada (ACN).-

David Andrés, xef del restaurant Somiatruites d'Igualada i cap de cuina del restaurant Abac de Barcelona, participarà el proper divendres a la final del concurs S. Pellegrino Young Chef 2015. Aquest certamen se celebrarà a Milà i enfrontarà els 20 millors xefs joves menors de 30 anys del món. L'igualadí competeix amb una recepta anoienca de ceba farcida combinant tècniques modernes amb altres de tradicionals com l'elaboració d'un allioli de forma manual. David Andrés es va guanyar un lloc a la final el passat 16 de febrer després de proclamar-se campió de la península a la semifinal que es va celebrar a Barcelona. Amb tan sols 27 anys, ara busca convertir-se en el millor xef jove a nivell mundial.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés