Publicado 26/11/2015 12:03

Un ma al telèfon i l'altra als fogons, l'endemà de l'estrella Michelin als Tresmacarrons del Masnou

Sopa de ceba, parmentier de patata amb foie, bacallà al pil-pil o cassoleta d'escamarlans, al menú d'aquest dijous

ACN

El Masnou.-El telèfon del Tresmacarrons del Masnou treu fum des d'abans d'obrir les portes. Reserves i felicitacions es succeeixen al llarg de tot el matí després que Guia Michelin els fes entrar en l'univers dels millors restaurants del món. Núria Orra, parella del xef Miquel Aldana i una de les responsables del negoci, encara està "en estat de xoc", mentre a la cuina es treballa contrarellotge per poder tenir a punt el menú d'aquest migdia, al mateix temps que s'atenen les peticions de tots els mitjans de comunicació. Sopa de ceba, amanida, parmentier de patata amb foie, bacallà al pil-pil, preus de porc amb mongetes del ganxet i cassoleta d'escamarlanets són els plats que configuren el menú per avui.

"No ens ho esperàvem. Vaig quedar en estat de xoc". Així va reaccionar Núria Orra quan el xef Victor Quintillà del restaurant Lluerna va trucar-la per felicitar-la. Va ser el primer en fer-ho. De fet, va ser qui li va donar la notícia davant de la seva incredulitat. "Ara cal pair-ho", assegura emocionada la parella del xef Miquel Aldana i una de les responsables de l'establiment.El Tresmacarrons ha obert com cada dia a les nou del matí. Llençar la brossa, parar les taules, preparar el menú... L'activitat no s'atura al restaurant i això es combina amb l'atenció al telèfon, que no deixa de sonar sense parar. "Això no canvia. Continuem al peu del canó i el que ara ens falta és celebrar-ho amb en Miquel". El xef torna aquest dijous de Santiago de Compostela, on s'ha fet la gala de la Guia Michelin.A la cuina, el protagonisme és per a 'Monsieur Parmentier', 'Black Leg' i 'Dj Escalibur'. Són els sobrenoms que els tres cuiners porten escrit a les seves respectives samarretes. A l'espera que arribi el xef, comencen a preparar el menú. Per aquest dijous hi ha sopa de ceba, amanida, parmentier de patata amb foie, bacallà al pil-pil, preus de porc amb mongetes del ganxet i cassoleta d'escamarlanets.El restaurant fa menú cada migdia, de dimecres a divendres, mentre que a les nits i el cap de setmana ofereixen una àmplia carta de cuina catalana de temporada contemporània. El clàssic és un arròs amb carxofes i escamarlans. "El dia que el deixem de fer haurem de tancar perquè els clients el reclamen", explica Orra.Els responsables dels Tresmacarrons no preveuen grans canvis d'ara en endavant, arrel del reconeixement de l'estrella Michelin. "Hem de continuar fent el que fem perquè si ens han donat l'estrella és que el que fem ho fem bé. Volem els clients de sempre i que visquin l'experiència de sempre", assegura Orra.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés