Actualizado 23/04/2015 12:10

Les Jornades Gastronòmiques de l'Alt Urgell duraran una setmana més

Agencia Catalana de Noticias
ACN

En aquesta edició, participen catorze establiments de l'Alt Urgell i un convidat d'Andorra

La Seu d'Urgell (ACN).-

Les segones Jornades Gastronòmiques de l'Alt Urgell s'allargaran enguany durant 23 dies, una setmana més que en l'anterior edició. El motiu principal de les jornades, que se celebraran entre el 25 d'abril i el 17 de maig, són oferir productes de proximitat. Durant les jornades, els catorze establiments que hi participen oferiran un menú a preu tancat elaborat totalment amb productes de quilòmetre zero. En aquesta edició, participa, a més, un restaurant andorrà com a establiment convidat.Una caneló transparent de botifarra negra, poma, nous i formatge; rossejat de ceps i botifarra; arròs de muntanya amb pollastre, porc i vedella; o gelat de formatge fresc amb neula calenta de codonyat. Aquests són alguns dels plats que conformen la catorzena de menús que participen de les jornades gastronòmiques de l'Alt Urgell. Plats elaborats amb pomes del Cadí, amb formatges de la Cooperativa Cadí, amb carns de Mafriseu o melmelades de l'Hostal Vell d'Anserall, tots ells productes de proximitat i de la comarca.

El president de l'Associació d'Hostaleria de l'Alt Urgell, Miquel Àngel Sànchez, ha manifestat que "oferir productes de qualitat i de la terra és el nostre objectiu principal". Sànchez ha recordat que "els restaurants ens examinem cada dia, les jornades són una oportunitat més". Les jornades, ha remarcat Sànchez, són un esglaó més en "aconseguir que tinguem activitats al voltant de la gastronomia des de la primavera fins a la tardor".




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés