Actualizado 21/09/2015 17:19

L'arròs i el moviment 'slow food', novetats del Fòrum Gastronòmic 2015 de Girona

El certamen dedicat a la cuina reunirà més de 200 expositors del 15 al 17 de novembre

Girona (ACN).-

El Fòrum Gastronòmic torna a Girona per cinquena vegada i reunirà el millor de la cuina del 15 al 17 de novembre. Enguany, destaquen com a novetats activitats entorn a l'arròs -amb presentacions de cuiners com Nandu Jubany o tastets de diversos restaurants- i també del moviment 'slow food', amb una conferència inclosa del seu creador, Carlo Petrini. La darrera edició del Fòrum es va fer el 2013 i està previst que el certamen creixi: s'ha ampliat l'espai de la fira comercial en 2.000 m2 més i s'han inscrit 50 empreses noves. Els organitzadors esperen reunir més de 200 expositors i asseguren que Girona es consolida com una de les seus fixes de l'esdeveniment, que també es fa a Galícia i Barcelona.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés