Actualizado 01/10/2015 13:27

L'arròs envaeix les cuines d'una quinzena de restaurants d'Amposta aquest mes d'octubre

La capital del Montsià celebra les 13enes Jornades Gastronòmiques de l'arròs amb menús molt especials

Amposta (ACN).-

No és cap secret que l'arròs és el producte estrella dels restaurant del delta de l'Ebre. De qualitat i Km0, aquest mes d'octubre l'arròs Montsià agafa encara més protagonisme a Amposta. L'oferta aquests dies és amplíssima i novedosa, amb menús amb preus que oscil·len entre els 20 i els 35 euros per comensal. El maridatge d'aquests grans plats els oferiran els vins de la DO Terra Alta. Com ha destacat Lluís Garcia, president de la federació d'hostaleria i restauració de les Terres de l'Ebre, les jornades incentiven la innovació i es creen plats que s'incorporaran més tard a les cartes. Les jornades gastronòmiques se celebren coincidint amb la campanya de sega de l'arròs. Hi participen 15 restaurants.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés