Actualizado 16/12/2014 22:34

Freixenet obre el primer espai gastronòmic del grup a Barcelona

Agencia Catalana de Noticias
ACN

Barcelona (ACN).-

El grup Freixenet inaugura Tannic, el primer espai gastronòmic que el grup obre a Barcelona i fora de la seu central a les caves de Sant Sadurní d'Anoia. Pretén ser un projecte pioner per instaurar tant a l'Estat com a l'estranger diversos punts de trobada amb l'univers Freixenet. Pedro Ferrer, conseller delegat del grup, ha explicat que el nom de l'espai s'inspira en els tanins del vi, responsables d'afegir "complexitat al producte final" i "elements beneficiosos per a la salut". El grup proposa un "espai de divulgació i coneixement, a més d'un punt de trobada per als amants de l'enoturisme, l'enologia i el món del vi en general".Tannic agrupa més de 150 productes de las 21 bodegues del grup repartides en 3 continents i dedica una zona a les 'enoexperiències' que proposa des de viatges, fins a tasts o maridatges.

La proposta es completa amb una selecció de productes gourmet com el caviar Nacarii (Val d'Aran), el formatge Dehesa de los Llanos d'Albacete, el pernil 5J de Jabugo (Huelva), la xocolata Amatller de Sant Sadurní d'Anoia, els fumats i foies de Martiko (Navarra) o les patates Torres de Dosrius.

Els responsables de l'espai organitzaran de forma periòdica tasts i maridatges, presentacions de productes, tallers i activitats associades al món del vi i a l'entorn cultural que el rodeja.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés