Actualizado 18/10/2015 18:22

El festival de restaurants ambulants de Lleida supera les expectatives i fins i tot esgota existències

Els organitzadors estimen que han passat pels Camps Elisis entre 15.000 i 20.000 persones i ja pensen en la propera edició de la primavera

El primer festival de restaurants ambulants Rumm que s'ha celebrat durant el cap de setmana als Camps Elisis de Lleida ha superat totes les expectatives i fins i tot algunes de les caravanes s'han quedat sense existències. L'organització calcula que han passat pel festival entre 15.000 i 20.000 persones i ja tenen la mirada posada a la pròxima edició que volen celebrar a la primavera. El responsable de l'esdeveniment, Marc Tarrés, està molt satisfet amb la resposta del públic. Tot i les cues, assegura que hi ha hagut comprensió dels qui s'han quedat amb les ganes de provar alguna de les especialitats culinàries que oferien les 26 caravanes de menjar sobre rodes que hi han participat. L'objectiu del festival és consolidar-se amb dues edicions anuals a la primavera i a la tardor.Les 'food trucks' han ofert tota mena d'especialitats culinàries, des de menjar vegetarià fins a rostits argentins, passant per hamburgueses creatives, peix fregit, creps, entrepans d'autor o gelats innovadors, entre d'altres. Les camionetes han arribat de diverses parts de Catalunya, València, Aragó i Madrid i n'hi ha que fins i tot compten amb professionals formats a la reconeguda acadèmia Hoffmann de Barcelona.El festival ha combinat la gastronomia amb concerts, activitats infantils, demostracions de ball i monòlegs. A més, també ha tingut una part reivindicativa ja que el sector demana més flexibilitat de la normativa a l'estat espanyol que actualment els veta la venda de menjar al carrer si no és en el marc de fires i festivals.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés