Actualizado 28/04/2015 14:00

Un estudi analitza les plantes utilitzades a la cuina per xinesos de Santa Coloma i què poden aportar a l'alimentació autòctona

Agencia Catalana de Noticias
ACN

La biblioteca del Fondo de Santa Coloma de Gramenet s'obre als sabors del barri amb un programa de tallers i activitats de cuina

Santa Coloma de Gramenet (ACN).-

El Campus d'Alimentació de Torribera de la Universitat de Barcelona (UB) està portant a terme un estudi sobre l'ús que fan xinesos que resideixen al barri del Fondo de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) de diverses plantes i què poden aportar a la cuina catalana. L'estudi està en una fase inicial i l'objectiu és aconseguir finançament europeu per ampliar les ètnies estudiades i fer una anàlisi més acurada. Aquest estudi s'ha donat a conèixer durant la presentació del programa 'Cuines del món', a través del qual es faran tallers, xerrades i tertúlies literàries sobre la forma de cuinar de diverses cultures, la gran majoria presents en aquesta zona de Santa Coloma.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés