Publicado 26/11/2015 11:20

Estrella Michelin per a l'Empòrium, mig segle de cuina familiar que ha modernitzat el mar i muntanya empordanès

Els pares Jordà i els seus dos fills bessons, que fan tàndem als fogons i a la sala, asseguren que és "un Nadal de regal avançat" que no s'esperaven

ACN

Castelló d'Empúries.-Els seus fogons tenen mig segle d'història i per ells hi han passat fins a quatre generacions de la família. Els últims, els bessons Joan i Màrius Jordà, que als seus 27 anys i juntament amb els pares, en Salvador i l'Elena, fan tàndem a la cuina i la sala de l'Empòrium. La fórmula que ha portat aquest hotel-restaurant de Castelló d'Empúries a aconseguir la primera estrella Michelin passa per modernitzar els plats tradicionals empordanesos. Combinar mar i muntanya, agafar les receptes dels avis, passar-les pel sedàs del segle XXI i, sobretot, com expliquen els bessons, "fer proves i més proves". Avui el telèfon no para de sonar. "És un regal avançat de Nadal que no ens esperàvem", expliquen els bessons.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés