Actualizado 02/12/2015 12:18

Els Pastorets de Calaf organitzen unes Jornades Gastronòmiques per celebrar el seu norantè aniversari

Alguns dels plats que es podran degustar entre els mesos de desembre i gener són l'olla d'en Pere Botero, el gerricó de mel ensucrada amb mató o el conill del bosc nevat

ACN

Igualada.-L'olla d'en Pere Botero, el gerricó de mel ensucrada amb mató, el conill del bosc nevat, el plat de l'enveja o l'escudella de pastor són alguns de la quarantena de plats que 16 restaurants de la zona de l'Alta Segarra han ideat amb motiu del 90è aniversari dels Pastorets de Calaf. Per celebrar aquesta efemèride, s'han organitzat les primeres Jornades Gastronòmiques dels Pastorets de Calaf, que tenen per objectiu "crear un maridatge entre la tradició i la gastronomia" i "involucrar tothom en aquesta festa", segons ha explicat un dels organitzadors, Pere Tardà. A més, pel 90è aniversari els Pastorets també estrenaran música, que ha estat interpretada i enregistrada per la Cobla Sant Jordi de Barcelona.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés