Actualizado 17/03/2015 13:23

Els científics reclamen la confiança de la ciutadania per provar nous aliments transgènics

Agencia Catalana de Noticias
ACN

Un centenar d'experts debaten a Barcelona les modificacions genètiques a l'agricultura que han de permetre augmentar un 70% la producció l'any 2050

Barcelona (ACN).-

Un centenar de científics debaten aquests dies a Barcelona diversos mecanismes de modificació genètica dels vegetals, principalment dels aliments humans, buscant nous mètodes que permetin incrementar la producció agrícola un 70% fins l'any 2050 per fer front al creixement de la població mundial. Això s'hauria de fer sense augmentar la superfície conreada, usant la mateixa quantitat d'aigua i tenint en compte els efectes adversos del canvi climàtic. Per això, demanen que la ciutadania confiï en les autoritats sanitàries per provar nous aliments transgènics que s'usarien sobretot en els països en vies de desenvolupament. Al primer món, cada cop s'apostarà més per l'agricultura de proximitat i ecològica.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés