Actualizado 16/06/2015 16:34

La cuina de Dani Garcia i la música d'Ismael Serrano, maridatge estrella de la 9ª edició del Gastromusical de l'Escala

Agencia Catalana de Noticias
ACN

El festival, que s'avança al juliol, torna a apostar pel Gastrokids i introdueix el Gastroflamenc amb l'actuació de Rafael Amargo combinada amb un sopar preparat per Jordi Jacas

L'Escala (ACN).-

El festival Gastromusical del restaurant Molí de l'Escala celebrarà, entre el 22 i el 26 de juliol, la seva 9ª edició apostant pels espectacles de "qualitat i proximitat" i proposant nous formats per arribar a tots els públics. El plat fort del festival serà l'actuació del cantautor Ismael Serrano maridada amb la cuina de Dani Garcia, un dels cuiners espanyols més internacionals amb dues estrelles Michelin. Amb la voluntat de recuperar les "mítiques nits de flamenc" de la Costa Brava dels anys 60, el certamen es clourà amb el Gastroflamenc, que maridarà l'art del 'bailaor' Rafael Amargo amb la cuina de Jordi Jacas. Després de l'èxit de l'any passat, el Gastrokids repetirà amb doble sessió.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés