Publicado 27/01/2015 16:48

Cacaolat, premiat pel Centre Català de la Nutrició de l'IEC

El grup estat distingit per la seva tasca d'innovació alimentària amb el nou Cacaolat 0%

Barcelona (ACN).-

El grup Cacaolat ha estat guardonat Centre Català de la Nutrició de l'Institut d'Estudis Catalans (CCNIEC). El grup s'ha endut el III Premi CCNIEC Marc Viader per la seva aposta d'innovació alimentària amb el nou producte Cacaolat 0%. Amb aquesta distinció, Cacaolat reafirma el seu compromís per continuar sent una marca de referència i ampliar el seu espectre de productes mantenint els màxims estàndards de qualitat del Cacaolat original, amb el mateix gust i la mateixa textura de sempre, segons destaca el CCNIEC.La recent creació de Cacaolat 0% -elaborat amb un edulcorant 100% natural com l'stèvia- és una mostra de l'aposta de la companyia per la R+D que ha obtingut extraordinaris resultats. El CCNIEC remarca que aquest treball d'investigació ha fet possible que Cacaolat 0% es converteixi en l'únic batut de cacau amb 0% de matèria grassa i 0% de sucres afegits assolint grans distincions com a exemple d'innovació.

Cacaolat va ser el primer batut de cacau fabricat industrialment a tot el món i aquest caràcter pioner s'ha mantingut amb el pas dels anys donant lloc a diferents reconeixements. Cacaolat 0% ja té un 4,5% de quota de mercat de batuts a alimentació i un 10,9% dins del format de litre.

Francesc Lluch, Director General de Cacaolat, ha declarat que "és un gran honor" rebre aquest premi que distingeix l'aposta de la companyia per continuar sent un marca de referència en matèria alimentària. Així mateix, ha destacat que la seva aposta per oferir la millor qualitat amb un sabor "únic i inimitable" ha fet possible que Cacaolat continuï avui dia sent un referent i un exemple d'innovació.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés