David Bisbal arriba amb el seu tema 'A partir de hoy' al Festival de Cap Roig

Publicat 14/8/2019 13:17:17CET
DAVID BISBAL (arxiu)
EUROPA PRESS - Archivo

GIRONA, 14 ago. (EUROPA PRESS) -

El cantant David Bisbal tornarà amb els temes més emblemàtics de la seva carrera, entre ells el seu senzill 'A partir de hoy', al Festival Jardins de Cap Roig de Calella de Palafrugell (Girona).

Amb 80 guardons internacionals des del seu primer disc l'any 2002, Bisbal torna a Cap Roig coincidint amb l'èxit de la seva cançó amb Sebastián Yatra, 'A partir de hoy', amb la qual ha superat els 190 milions de reproduccions a Vevo/YouTube.

Bisbal també presentarà a Cap Roig el seu nou èxit 'Perdón', que canta juntament amb Greeicy i que, un mes després de la seva estrena, ja comptava amb gairebé 70 milions de reproduccions a YouTube.

Als seus sis discos d'estudi i més de 700 concerts arreu del món durant aquests 17 anys, David Bisbal hi suma una sèrie de fites que l'han convertit en un dels artistes de parla hispana més destacats.

Entre els seus reconeixements hi destaquen tres Latin Grammy Awards, tres World Music Awards, tres Billboard Latin Music Awards i, més recentment, un Golden Music Award per la seva carrera i un premi al millor artista llatí en el New York Summit.