Acaba el rodatge d''Uno para todos' a Catalunya i Aragó amb David Verdaguer

Publicat 8/8/2019 16:50:22CET
Acaba el rodatge d''Un per a tots'
CHUS MARCHADOR

BARCELONA, 8 ago. (EUROPA PRESS) -

El director David Ilundain ha acabat el rodatge de la història de superació 'Uno para todos' després de sis setmanes a Catalunya i Aragó, segons un comunicat d'aquest dijous.

El film està protagonitzat per David Verdaguer amb guió de Valentina Viso i Coral Cruz; i el repartiment el completen actors infantils seleccionats després d'un "llarg" càsting acompanyats de Clara Segura, Patricia López Arnaiz, Betsy Túrnez i Ana Labordeta.

La Comunitat d'Aragó cobra especial notorietat en la pel·lícula: els nens protagonistes van ser elegits entre "milers de candidats" de la comunitat aragonesa en un càsting que va durar mesos, i el rodatge ha comptat amb més de 900 extres de Saragossa i Casp.

En la història, un professor interí assumeix la tasca de ser tutor de sisè de primària en un poble completament desconegut per a ell; quan descobreix que ha de reintegrar un alumne malalt a l'aula, es troba amb un problema encara més gran: cap dels seus companys no vol que torni a classe.

La pel·lícula, una producció d'Inicia Films, Fasten Films, A Contracorriente Films, Bolo Audiovisual, Uno para todos AIE i Amalur AIE amb la participació de TVE, TVC, Movistar+, Rakuten Cinema i el suport d'ICAA, ICEC, el Govern de Navarra i MEDIA Europa Creativa, s'estrenarà el proper any distribuïda per A Contracorriente Films.