Actualitzat 22/10/2015 16:13

La Fundació Alícia renova la seva oferta gastronòmica del Tibidabo

BARCELONA, 6 Ago. (EUROPA PRESS) -

El director general de la Fundació Alícia, Toni Massanés, i el cap d'operacions del Parc d'Atraccions Tibidabo, Bruno Querol, han presentat aquest dijous la nova oferta gastronòmica que la fundació ha preparat per al restaurant Aeroport del Tibidabo.

Segons ha informat el parc en un comunicat, la segona temporada de col·laboració amb la Fundació Alícia --ha començat l'any passat-- pretén oferir un servei àgil i una carta gastronòmica atractiva, saludable, assequible i de qualitat, a més de fer una "tasca pedagògica" amb els visitants perquè puguin escollir un menú equilibrat, amb receptes com verdures a la planxa, arròs pilaf, lluç al forn, pasta amb saltat de verdures i coliflor amb refregit de pebre vermell.

El Tibidabo té sis centres de restauració, i el restaurant Aeroport és el que té més capacitat, amb 348 comensals.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés