Actualitzat 13/10/2014 16:20

Hostelco i Fòrum Gastronòmic reuniran 17 conceptes de restauració

Hostelco 2012
Foto: FIRA DE BARCELONA

BARCELONA, 13 Oct. (EUROPA PRESS) 

Hostelco 2014, en col·laboració amb Fòrum Gastronòmic, reproduirà per primera vegada 17 conceptes de restauració diferents en una gran plaça de menjar, inspirada en les 'food court' americanes, anomenada Cook Trends.

   Així, en el marc del saló, que es farà del 20 al 23 d'octubre al recinte Gran Via de Fira de Barcelona, els visitants d'Hostelco podran degustar des d'especialitats com el ceviche peruà i el sushi japonès, a les tradicionals escombres de tapes, pasta fresca, gelats i gofres.

   L'estil 'street food', carros de menjar i locals temàtics, són alguns dels formats de restauració que més s'estan imposant a manera d'una redefinició d'un menjar del carrer més saludable.

   La diferència es troba en el fet que els plats són de més qualitat i amb una presentació molt cuidada, elaborats amb els ingredients i la dedicació d'un restaurant d'alta gamma.

   L'objectiu de Cook Trends és crear un espai que els visitants d'Hostelco i Fòrum Gastronòmic puguin captar noves tendències i idees aplicables al seu negoci, ja que la proposta concentra des de l'equipament i la maquinària, fins a l'elaboració dels productes i la seva presentació.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés