Publicat 20/01/2015 12:39

La catalana Espinaler desembarca a Hong Kong de la mà de Legouter

Conservas de Espinaler
ESPINALER

BARCELONA, 20 Ene. (EUROPA PRESS) -

La catalana Espinaler, amb seu a Vilassar de Mar (Barcelona), ha desembarcat a Hong Kong de la mà de la cadena de botigues 'delicatessen' Legouter (LGB), que ha obert el seu primer local especialitzat en vermut al World Trade Center de la regió xinesa.

Així, els productes d'Espinaler, que comercialitza més de 300 referències entre conserves de marisc i peix, vegetals, vermuts, vins, salses i patates de marca pròpia, són l'ensenya principal de la botiga de vermuts 'LGB La Mer', ha informat la companyia catalana en un comunicat aquest dimarts i publica 'La Vanguardia', 'Ara' i 'Expansión'.

El primer contacte entre les dues empreses va tenir lloc quan el gerent de Legouter va degustar els productes d'Espinaler en la seva taverna de Vilassar de Mar, i a mitjan setembre de l'any passat va proposar iniciar el projecte d'expansió dels seus establiments gurmet obrint una cadena de vermuts sota la marca 'LGB La Mer', la primera de les quals ja s'ha inaugurat a Hong Kong.

El producte estrella de la firma catalana, la Salsa Espinaler, així com la resta d'articles de l'empresa, es comercialitzen a tot Espanya des del 2004, mentre que va ser el 2012 quan la companyia va iniciar la seva expansió internacional gràcies a la demanda dels seus productes en països de la UE.

Alhora, va ser l'any passat quan va apostar de manera més contundent per l'exportació, creant un departament que va ampliar fronteres i va acostar els productes d'Espinaler als mercats asiàtic i llatinoamericà.

Són precisament les vendes en mercats exteriors fet que permet disparar la facturació de l'empresa catalana, ja que ha experimentat el millor creixement els últims cinc anys: va facturar vuit milions d'euros el 2012, 9,3 milions el 2013 i l'any passat va arribar als 14.

També va ser el 2014 quan Espinaler va donar un pas més amb la inauguració de la primera 'Taverna Espinaler' a l'estranger, escollint com a ubicació Tòquio (Japó), a la qual ha seguit 'LGB La Mer' a Hong Kong.

Amb la quarta generació al timó, capitanejada per Miquel Tapias, Espinaler llançarà el març la nova imatge corporativa de l'empresa, que inclourà canvi de logotip, tipografia i colors per obrir els seus productes a nous mercats.

La Taverna Espinaler va néixer el 1896 amb Miquel Riera i Prat, i en aquest temps ha passat de servir vasos de vi a posicionar-se en les llars catalanes amb les seves conserves, vermuts i la seva característica salsa.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés