Publicat 24/02/2015 11:48

Pimec dóna suport a la candidatura de la cuina catalana com a Patrimoni de la Humanitat

Plato, comida, San Valentín, gastronomía
CEDIDA

BARCELONA, 24 Feb. (EUROPA PRESS) -

La patronal Pimec ha signat aquest dimarts un conveni de col·laboració amb la Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica (FICCG) per al reconeixement de la cuina catalana com a Patrimoni de la Humanitat.

La col·laboració de Pimec es materialitzarà amb la divulgació per part de la patronal catalana de les accions i activitats que realitzi la FICCG per aconseguir aquesta candidatura, ha informat la Conselleria d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat en un comunicat.

La FICCG és una fundació privada sense ànim de lucre que agrupa professionals de la restauració, productors i distribuïdors, i treballa per al reconeixement de la cuina catalana en l'àmbit internacional.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés