Actualitzat 30/09/2014 13:39

L'Institut Català de la Cuina estrena seu en el campus alimentari de la UB

BARCELONA, 30 (EUROPA PRESS)

La Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica (FICCG) ha posat en marxa aquest mes de setembre una nova seu en el Campus de l'Alimentació de la Universitat de Barcelona (UB), ubicat a Santa Coloma de Gramenent, ha informat aquest dimarts en un comunicat.

   La nova oficina coordinarà totes les iniciatives conjuntes d'investigació científica que porta a terme la universitat i l'institut al voltant de la cuina catalana.

   El director del Campus d'Alimentació de la UB, Màrius Rubiralta, ha destacat que "la incorporació de l'institut dóna un valor afegit a nivell acadèmic i científic al Campus", i el degà de la Facultat de Geografia i Història de la UB, Xavier Roigé, ha subratllat que la universitat cada vegada dóna més importància als temes alimentaris per ser element central de la cultura i element econòmic de primera magnitud.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés