Publicat 29/04/2015 17:46

Una jornada tècnica d'informació alimentària al consumidor reuneix 250 professionals

Fecha caducidad, envase, alimento, producto
EUROPA PRESS

BARCELONA, 29 Abr. (EUROPA PRESS) -

Una jornada tècnica del nou reglament d'informació alimentària al consumidor organitzada per la Generalitat ha reunit 250 professionals aquest dimecres per conèixer i analitzar l'entrada en vigor d'aquesta normativa per a empreses, administracions públiques i consumidors, i explicar les seves principals novetats, ha informat la Conselleria d'Agricultura.

La presentació ha anat a càrrec del director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries de la Conselleria, Domènec Vila, que ha assegurat que la seguretat i qualitat alimentària és un eix prioritari, i ha destacat que aquest reglament suposa una font de millora per a la competitivitat perquè les "etiquetes són la forma que tenen les empreses de parlar amb els consumidors".

Aquesta nova normativa estableix com i quina informació cal fer arribar als consumidors, i entre les principals novetats està la indicació del país d'origen, nom dels olis i greixos vegetals i data de congelació, entre d'altres.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés