BARCELONA, 27 Nov. (EUROPA PRESS) -
La cadena de forns Granier ha entrat al mercat italià amb un establiment propi a Roma que contracta 14 persones i que s'emmarca en la seva estratègia d'internacionalització, per la qual ja és present a Miami i Lisboa a més de a Espanya, on ja té més de 200 locals i ocupa a més de 2.000 persones.
Segons ha informat aquest dijous en un comunicat, segueix ampliant la seva presència a Espanya, està construint un segon local als Estats Units i durant els pròxims mesos preveu entrar en els mercats britànic i francès amb obertures a Londres i Perpinyà.
Granier ha escollit Roma com a segona obertura europea, després d'inaugurar dos establiments a Lisboa, "per les similituds del mercat italià i l'espanyol", on la firma veu oportunitats de negoci per oferir un producte nou de qualitat a preus competitius.
El nou local italià disposa d'una zona de cafeteria i degustació, a més de la botiga on es poden adquirir més de 60 varietats de pans d'elaboració pròpia, així com brioixeria i pastisseria elaborada per proveïdors especialitzats.
Els pans s'elaboren als obradors de la companyia espanyola situats a Catalunya, Madrid i "previsiblement a final d'any també a les Canàries".