Publicat 03/02/2015 18:12

Els germans Roca reben el premi Icex Exportant Espanya

Joan y Jordi Roca (El Celler de Can Roca) y F.J.Garzón (Icex)
ICEX

GIRONA, 3 Feb. (EUROPA PRESS) -

Els germans Joan, Josep i Jordi Roca, propietaris del restaurant El Celler de Can Roca de Girona, han rebut aquest dimarts el premi Exportant Espanya que, en la seva tercera edició, els ha lliurat el conseller delegat d'Icex Espanya Exportació i Inversions, Francisco Javier Garzón.

Segons ha informat l'organisme en un comunicat, els germans Roca han estat guardonats per reconèixer la seva tasca al capdavant de El Celler de Can Roca, "el restaurant des del qual han demostrat la seva passió pels aliments i la cuina espanyola, de la qual s'han convertit en magnífics ambaixadors".

El premi s'ha lliurat en el marc de la Cimera Internacional de Gastronomia Madrid Fusió, la cita que reuneix els cuiners de més prestigi de tot el món per exposar-ne les tècniques i creativitat.

Els premis Icex Exportant Espanya van néixer el 2013 per destacar la tasca de restaurants, cuiners, entitats, prescriptors i altres personalitats que contribueixin a la internacionalització de la gastronomia espanyola.

"Els germans Joan, Josep i Jordi Roca s'han guanyat l'admiració del seu gremi després de convertir una senzilla casa de menjars en un restaurant de renom internacional", ha destacat l'Icex.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés