BARCELONA, 16 Nov. (EUROPA PRESS) -
Bodegas Torres ha servit 11.000 degustacions de vi, 950 de gastronomia i 150 combinats a la Donostia Torres Experience, a la qual han acudit unes 400 persones des de les 12.00 d'aquest dissabte a la mitjanit.
Els assistents han pogut degustar més de 60 vins, brandis i begudes d'importació d'alta gamma del dossier de la companyia, ha ressaltat el celler aquest diumenge en un comunicat.
El director general de Bodegues Torres, Miguel Torres Maczassek, ha descrit l'esdeveniment com una "oportunitat de donar a conèixer i acostar al consumidor l'àmplia gamma de vins i destil·lats", i ha destacat que contribueix a la difusió de la cultura del vi i de la gastronomia.
La tercera edició de l'esdeveniment --la primera celebrada fora de Barcelona-- ha esgotat les localitats dels diferents tallers ofertats; entre les activitats, destaquen sobrevolar les vinyes de Bodegues Torres, un espai de manicura marinat amb vi, un concurs de pintxos i espais gastronòmics i de còctels creatius.
Els vins elaborats al celler xilè de Miguel Torres, a la de Jean Leon, al Penedès, i els últims llançaments com Rebels de Batea, DO Terra Alta, han estat els més demandats pels assistents.
A més, els visitants han degustat vins d'altres denominacions d'origen, entre les quals figuren la de Priorat, Conca de Barberà, Rioja, Ribera de Duero, Rueda i Rías Baixas, i vins de Califòrnia elaborats per Marimar Torres, brandis i altres destil·lats.