Actualitzat 26/11/2014 16:50

150 restaurants catalans participen en una campanya contra la deixalla alimentària

BARCELONA, 26 Nov. (EUROPA PRESS) -

   Un total de 150 restaurants catalans s'han unit aquest any a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que se celebra del 22 al 30 de novembre, per reduir la deixalla alimentària en el sector de la restauració i reduir els residus d'envasos.

   En aquest marc, l'Agència de Residus de Catalunya (ARC) coordina cinc programes pilot a ecorestaurantS de Castelldefels, Reus, Vilobí d'Onyar, Móra d'Ebre i Baix Empordà, ha informat la Conselleria de Territori i Sostenibilitat aquest dimecres en un comunicat.

   Algunes de les mesures que utilitzen aquests establiments són proporcionar al client diverses quantitats en les tapes, oferir alguns ingredients --com a oli, sal o pebre-- en envasos de vidre en comptes d'en petites bosses de plàstic, i utilitzar tovallons de tela reutilitzables.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés