Publicado 24/04/2015 17:50

Hispack&Bta superen previsions i tanquen amb 38.000 professionals

Salón Hispack
FIRA DE BARCELONA

BARCELONA, 24 Abr. (EUROPA PRESS) -

La III edició conjunta dels salons de 'packaging' i tecnologies de la indústria alimentària Hispack&Bta ha tancat, a falta de les xifres definitives, amb una afluència de 38.000 professionals, un 8% per sobre de les previsions, ha informat Fira de Barcelona en un comunicat aquest divendres.

Així es confirma un canvi de tendència sectorial i econòmica que apunta a la recuperació del mercat nacional, i el component internacional també ha guanyat pes, ja que han passat pel certamen, en què s'han celebrat 700 reunions de treball entre expositors i compradors de 29 països, 3.800 professionals estrangers.

En aquesta edició, que s'ha celebrat al recinte de Gran Via, han augmentat els professionals procedents del Marroc, Mèxic, Tunísia i Colòmbia, tot i que segueixen liderant el rànquing els naturals de països europeus, com Portugal, França, Itàlia, Alemanya i el Regne Unit.

Tant Hispack com Bta han crescut en nombre d'expositors, i entre les dues fires sumen 1.250 empreses, un 6% més que el 2012, que han mostrat les diferents fases del producte alimentari, des de l'ingredient fins als equips i tecnologies per al procés de fabricació, passant per l'envàs, embalatge, logística i arribada a punt de venda.

La pròxima convocatòria conjunta del Saló Internacional de l'Embalatge, Hispack, i d'Alimentaria Food Tech --la nova denominació de Bta-- serà el 2018.

El contingut d'aquesta notícia està elaborat en col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona

Ajuntament de Barcelona


Barcelona Economies



Contingut elaborat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona






www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés