BARCELONA, 24 Abr. (EUROPA PRESS) -
La III edició conjunta dels salons de 'packaging' i tecnologies de la indústria alimentària Hispack&Bta ha tancat, a falta de les xifres definitives, amb una afluència de 38.000 professionals, un 8% per sobre de les previsions, ha informat Fira de Barcelona en un comunicat aquest divendres.
Així es confirma un canvi de tendència sectorial i econòmica que apunta a la recuperació del mercat nacional, i el component internacional també ha guanyat pes, ja que han passat pel certamen, en què s'han celebrat 700 reunions de treball entre expositors i compradors de 29 països, 3.800 professionals estrangers.
En aquesta edició, que s'ha celebrat al recinte de Gran Via, han augmentat els professionals procedents del Marroc, Mèxic, Tunísia i Colòmbia, tot i que segueixen liderant el rànquing els naturals de països europeus, com Portugal, França, Itàlia, Alemanya i el Regne Unit.
Tant Hispack com Bta han crescut en nombre d'expositors, i entre les dues fires sumen 1.250 empreses, un 6% més que el 2012, que han mostrat les diferents fases del producte alimentari, des de l'ingredient fins als equips i tecnologies per al procés de fabricació, passant per l'envàs, embalatge, logística i arribada a punt de venda.
La pròxima convocatòria conjunta del Saló Internacional de l'Embalatge, Hispack, i d'Alimentaria Food Tech --la nova denominació de Bta-- serà el 2018.
El contingut d'aquesta notícia està elaborat en col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona