Actualitzat 14/03/2016 11:21

Vint restaurants del Baix Llobregat difonen el pollastre i la carxofa del Parc Agrari

Cultivo de alcachofa
CARM

EL PRAT DE LLOBREGAT (BARCELONA), 14 Març (EUROPA PRESS) -

   L'Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) organitza durant aquest mes de març la setena edició de les jornades gastronòmiques del pollastre pota blava i de la carxofa del Prat, amb la participació d'una vintena de restaurants de la comarca que preparen plats protagonitzats per aquests dos productes del Parc Agrari del Baix Llobregat.

   En la iniciativa participen restaurants del Prat de Llobregat, Sant Joan Despí, Gavà, Molins de Rei, Sant Boi de Llobregat i l'Hospitalet de Llobregat, a més del restaurant Cinco de l'Hotel Das Stue de Berlín, liderat pel xef Paco Pérez, segons ha informat l'AGT.

   Les jornades gastronòmiques es prolongaran fins al 3 d'abril i tenen com a objectiu promoure els productes alimentaris del Parc Agrari del Baix Llobregat, simbolitzats en el pollastre pota blava raça Prat i en la carxofa del Prat, tots dos amb el distintiu europeu d'Indicació Geogràfica Protegida.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés